Innovate or Die

DAT WE MOETEN INNOVEREN IS DUIDELIJK, MAAR HOE NU VERDER?

“De ja-maar-cultuur is dodelijk” – Jan-Peter Balkenende

Zuidoost Nederland wordt gezien als een van de meest innovatieve regio’s en toch kan het beter. Dat we dit willen, hebben we laten zien. Met 150 man sterk vormden we afgelopen woensdag een beweging die het nóg een stap verder wilt nemen. Wij gaan mee in deze accelererende transformatie!

“In de veranderende wereld hebben we te maken met een nieuw type ondernemer, een nieuwe economie, een nieuwe klant en daarnaast moeten we rekening houden met het klimaat, materialen en grondstoffen”, aldus Jan-Peter Balkenende.

De vier sprekers hebben het duidelijk gemaakt: innovatie blijft nodig om als bedrijf te overleven. Er kan én mag nog meer geïnnoveerd worden. Wij begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is, want als reeds heel MKB innoveert, waar valt er dan nog meer te innoveren? Hoe moeten we dit dan aanpakken? En hoe doen we dit met een duurzaam oogpunt zonder onze winst te verliezen?

Blue Engineering zag dit ook en wilt vanuit haar waarden, om een ‘betere wereld op basis van techniek’ te creëren, bedrijven helpen om op een duurzame wijze te innoveren en daarmee een future proof business te verzekeren.