Internet of Things (IoT)

Met (Industrial)Internet of Things kunnen we meten, data verzamelen, inzichten verkrijgen en bijsturen. We kunnen IoT voor van alles inzetten, denk bijvoorbeeld aan het monitoren van percelen voor telers, het meten van het CO2 gehalte in kantoren of kassen en het uitlezen van machines (voor bijvoorbeeld predictive maintenance).

Door onze multidisciplinaire teams en uitgebreide kennis op het gebied van sensoren, nodes, gateways en cloudoplossingen, kunnen we hoogwaardige oplossingen ontwikkelen voor complexe datavraagstukken. Bovendien kunnen we met onze eigen ontwikkelde technologie, maatwerkoplossingen voor sensoren, nodes, gateways en cloudoplossingen aanbieden met een korte time-to-market.

De cloudoplossing biedt onze klanten real-time inzicht in de gegenereerde data, die we middels gekoppelde dashboards en platformen visueel aantrekkelijk kunnen tonen. Door het aansluiten van actuatoren kunnen we desgewenst op basis van de verkregen data bepaalde acties triggeren. Zoals het openen en sluiten van kleppen of het activeren van een irrigatiesysteem.

Proud Project

Weegcel plukopbrengsten

Voor onze klant hebben we een systeem bedacht waarmee de bakken op weegtreinen gebruikt kunnen worden om de opbrengst van het plukken van fruit te meten. Elke bak werd voorzien van een eigen weegschaal gekoppeld aan een GPS locatie.