Industrial Engineering & Automation

In industriële en geautomatiseerde omgevingen is precisie, kwaliteit en efficiëntie essentieel. Daarmee ontzorgen wij onze klanten in het ontwikkelen, produceren of verbeteren van (de meest complexe) machines en productielijnen.

We zetten hoogwaardige technologie in om kostefficiënte en kwalitatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Onze multidisciplinaire teams kijken naar een breed spectrum om op financieel, materiaal en milieu gebied de meest optimale keuzes te maken.

Afhankelijk van de wens kunnen we van idee tot aan een prototype, een deel van een product, een eindproduct of een product dat gereed is voor serieproductie opleveren.

Proud Project

Kiempluggen uitdrukmachine

Wij ontwikkelde een complete turn-key oplossing binnen de bestaande productielijn. Er was behoefte aan automatisering op de productielijn. Maar deze automatisering moest wel binnen de fysieke ruimte passen en aan bepaalde doorloopsnelheid voldoen om de productielijn efficiënt te laten verlopen. Een uitdagend project dat we binnen zeven maanden van concept tot realisatie hebben uitgevoerd.