New Product Development & Design

Wij ondersteunen onze klanten met het ontwikkelen van nieuwe producten, van idee tot realisatie. Met slimme technologie, kritische vragen en een multidisciplinaire aanpak gaan we voor functionele en gebruikersvriendelijke producten van top kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten. Dit doen we zowel voor digitale wereld middels software als ook voor fysieke producten.

Samen halen we de specificaties en wensen boven water om vervolgens een aantal concepten te generen. We werken een gedetailleerd design uit die we verder ontwikkelen tot een gevalideerd prototype en uiteindelijk een (serie)produceerbaar eindproduct.

In onze ontwerpen houden we rekening met materiaalkeuze, ergonomie, esthetiek en gebruikersgemak om zo tot een uitzonderlijk resultaat te komen.

Proud Project

Mobiele en modulaire inpakmachine

Wij ontwikkelde een mobiele en modulaire inpakmachine om de werkzaamheden in een productielijn te verlichten. Repeterende fysieke handelingen kunnen voor medewerkers erg vervelend worden. Om ziekteverzuim te vermijden koos onze klant ervoor te investeren in een ondersteunde machine. Wij ontwikkelde deze machine van concept tot realisatie. De machine is ontwikkeld voor intensief gebruik, met een minimale levensduur van 10 jaar en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.