Services

Samen met onze klanten ontwikkelen wij hoogstaande, technische innovaties en oplossingen voor een betere toekomst.

Wij geloven in het bundelen van onze krachten

Blue Engineering werkt zowel voor multinationals en mkb-ers als aan (eigen) start-ups en innovatieprojecten. Altijd met haar blauwe missie voor ogen. Alleen lukt het niet, samen misschien wel. Daarom werkt Blue Engineering aan een steeds groter wordend netwerk aan innovators, technisch professionals, ondernemers en Blue Engineers. Wij brengen de technische kennis, passie voor innovatie en integraal projectmanagement naar de tafel. En samen gaan we voor duurzame en toekomstbestendige producten en oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen.

Services

Met onze propositie hebben we een unieke plaats in de keten. Want ontwikkeling in handen leggen van een toeleverancier betekent automatisch kiezen voor de materialen waar dit bedrijf altijd al mee werkt. Toekomstbestendige producten verdienen beter. Want wat als het onderdeel van de toekomst niet van metaal zal zijn, maar van kunststof? Of als de productiemethode via 3D-printing kan plaatsvinden? Blue Engineering combineert materiaalkennis met kennis van de meest geavanceerde productiemethoden. En dankzij onze onafhankelijke positie ontwikkelen wij robuuste, betrouwbare en duurzame producten voor de toekomst in samenwerking met onze opdrachtgevers.

New Product Development & Design

Wij ondersteunen onze klanten met het ontwikkelen van nieuwe producten, van idee tot realisatie.

 

Meer lezen

Research & Consultancy

Op het gebied van fysica, (elektro)mechanica, software én duurzaamheid voeren wij onderzoek voor onze klanten uit.

Meer lezen

Industrial Engineering & Automation

Wij ontzorgen onze klanten in het ontwikkelen, produceren of verbeteren van (de meest complexe) machines en productielijnen in industriële en geautomatiseerde omgevingen.

Meer lezen

Prototyping

Wij zetten verschillende technieken in om een product, concept, functie of design te valideren met een prototype.

 

 

Meer lezen

Internet of Things (IoT)

Met (Industrial)Internet of Things kunnen we meten, data verzamelen, inzichten verkrijgen en bijsturen.

Meer lezen

Design for Sustainability

Samen met onze klanten verlagen wij de environmental footprint van het product of proces zonder te toornen aan de kwaliteit en functionaliteit.

Meer lezen