Bram Göttgens

Over Bram

Ik ben begonnen met de studie Industrial Designer bij Fontys Venlo en ben daarna doorgestroomd naar Eindhoven faculteit WTB. Ik heb mezelf gespecialiseerd in materiaalkunde omdat ik graag iets met duurzaamheid en recycling wilde doen. Na mijn studie ben ik bij SPG Prints als Mechanical Engineer aan de slag gegaan. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar Blue Engineering om daar als Project Engineer aan de slag te gaan.

Binnen Blue Engineering Ben ben ik voornamelijk werkzaam als mechanisch ontwerper/constructeur. Daarnaast ben ik ik mezelf aan het ontwikkelen tot projectleider. Uit het aansturen van mensen haal ik veel voldoening . Mijn kennis van materiaalkunde en duurzaamheid kan ik kwijt binnen allerlei projecten maar vooral ook bij andere activiteiten die in het Blue Innovation Center en door Blue Engineering georganiseerd worden zoals de Blue Pitch, Blue Creation en Open Brains. In 2017 wil ik de ‘blauwe pilaar’ binnen Blue Engineering nog verder ontwikkelen!

Het mooiste wat ik tot nu toe heb meegemaakt is een stukje project leiderschap binnen ons project voor Accerion. Daar had ik een wat meer aansturende rol  i.p.v. uitvoerend. Daarnaast is het prachtig om te werken aan het project voor Solarus. Om de potentie die dit product op gebied van solar heeft, waar te mogen maken.

 

 

 

 

 

Blog