Jesse Bax

Over Jesse

Ik heb een achtergrond in Mechatronica; een mix van informatica, mechanica en elektronica. Tijdens de opleiding heb ik me gespecialiseerd in software en robotica. Ik heb tijdens mijn studie ook werk gedaan dat paste bij deze passie, die ik van kinds af aan al heb.

Bij EyeXS heb ik gewerkt aan een project genaamd "Cariphy". Deze software moest saai administratief werk wegnemen van personal trainers. bijvoorbeeld: agendabeheer, klantencontact, factureren, en schema's genereren. Hiervoor heb ik 10.000+ foto's ge-photoshopped, software mee ontwikkeld, algoritmes bedacht om trainingsschemas dynamisch te genereren. Daarnaast heb ik grafische vormgeving ondersteund en de grafische user interface testen geautomatiseerd. 

Bij Blue Engineering ben ik verantwoordelijk voor de software ontwikkeling in projecten, inclusief design, implementatie en testen. De kennis en ervaring die ik hiermee opdoe gebruik ik constant om nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe dingen te leren. Binnen Blue Engineering heb ik de vrijheid om te onderzoeken wat ik denk de beste oplossing zal zijn en krijg ik ook de mogelijkheid om deze idee├źn uit te voeren.

Projecten

Blog