Henriëtte Noten

Over Henriëtte

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat ik voor de eerste keer de naam en het bedrijf Blue Engineering voorbij zag komen. Dit was tijdens mijn rol als Community Developer bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Blue Engineering zat destijds nog gevestigd in de Villa flora en regelmatig kwam ik ze tegen. In de loop der tijd kreeg ik een steeds beter beeld waar Blue Engineering voor staat; innovatie en duurzaamheid gekoppeld aan de techniek, een perfecte combinatie!

Oh ja, wat heb ik hiervoor allemaal gedaan?
Voordat ik toegevoegd ben aan dit fantastische team van inmiddels 32 zeer enthousiaste en gedreven collega’s heb ik 5 jaar gewerkt bij een technische uitzendorganisatie. Hier heb ik echt kennis mogen maken met het vak techniek. Aansluitend heb ik nog eens 6 jaar gewerkt bij een landelijk uitzendorganisatie in de rol van vestigingsmanager. Na de periode van de uitzendwereld, ben ik gaan werken bij GBT opleidingen, waar ik meer dan 16 jaar gewerkt heb in opleidingsland. Hier was ik projectmanager waarbij ik technisch mbo-maatwerk opleidingen organiseerde.

Wat ik zo leuk vind binnen Blue Engineering?
Blue Engineering heb ik leren kennen als een innovatieve organisatie, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij denken graag out of the box, bewandelen niet altijd de gebaande wegen en de manier van werken binnen Blue Engineering, maakt dat iedere enthousiaste collega eigen vrijheid maar ook hun verantwoordelijkheid kent. Dit geeft veel vertrouwen in iedere collega afzonderlijk.