Erik Wulms

Over Erik

Voordat ik bij Blue Engineering ben begonnen heb ik de opleiding mechatronica gevolgd in Venlo, een goede mix tussen elektronica, mechanica en software. Tijdens de opleiding heb ik echt een passie voor embedded software gekregen. Buiten de opleiding heb ik met een groep vrienden een eigen field robot gemaakt waarmee we ook deelgenomen hebben aan het field robot event. Daarnaast is mijn motor mijn tweede grote hobby waarbij de motor en ikzelf als rijder altijd beter kunnen en moeten.

Via één van mijn vrienden en nu collega ben ik bij Blue Engineering terecht gekomen. Wat mij aansprak aan Blue Engineering is het werken aan diverse projecten waarbij de nieuwste technieken gebruikt worden. Bij Blue Engineering ben ik bezig met verschillende projecten op gebied van software. Bij deze projecten kan ik mijn passie voor het ontwikkelen van efficiënte, slimme en robuuste software uitoefenen en hier haal ik voldoening uit. Naast het ontwikkelen van software werk ik ook af en toe aan een deel mechanica en elektronica om tot een goed geïntegreerd eindproduct te komen.

Bij Blue Engineering krijg ik ook de kans en ruimte om niet alleen producten maar ook mijzelf verder te ontwikkelen. Deze ontwikkelingen zijn zowel op vaktechnisch gebied als daarbuiten. Denk hierbij aan zaken als contact met klanten en leveranciers en project management. Daarnaast ligt er altijd een focus op het duurzaamheid en gezondheid. Het is belangrijk dat wij samen werken aan een betere, gezondere en leefbare wereld. Hieraan wil ik bijdragen door het realiseren van echt toepasbare ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Projecten