Desley Cremers

Over Desley

Na mijn opleiding International Marketing aan de Fontys International Business School in Venlo, ben ik mijn loopbaan gestart bij Decathlon in Roermond. De inmiddels mondiale sportwinkel waarin 65 verschillende sporten worden aangeboden. Ik ben aan de slag gegaan als Potential Store Leader. Een ‘traineeship’ waarin Decathlon Nederland je klaarstoomt om binnen 3 tot 5 jaar winkeldirecteur (Store Leader) te worden, binnen een van haar vestigingen (in Nederland). Gedurende mijn periode bij Decathlon, kwam ik erachter dat ik de constante uitdaging miste. De Retail sector kon mij niet voldoende triggers geven, iets waar ik in het begin van mijn loopbaan heel erg naar opzoek ben. Vandaar dat ik gekozen heb om te switchen naar Blue-Engineering.

Binnen Blue-Engineering ben ik werkzaam als Sales Engineer. In de functie als Sales Engineer ben ik verantwoordelijk voor het koppelen van (nieuwe) klanten aan onze organisatie. Daarnaast zal ik mede verantwoordelijk worden voor het detacheringsgedeelte van Blue-Engineering ‘Blue-Interim’. Blue Interim richt zich tot het inzetten van interim professionals bij klanten. Ik zal mij vooral gaan focussen in de omgeving Eindhoven/Venlo.

Wat mij aanspreekt binnen Blue-Engineering? De met name platte bedrijfsstructuur en vrijheid die deze functie te bieden heeft, maakt Blue-Engineering een hele prettige en leerzame plek om bij te werken.