Bram Peulen

Over Bram

Met de studie Applied Science ben ik door gaan groeien tot chemisch technoloog. Hierbij komt chemie samen met techniek en natuurkunde. Na mijn opleiding ben ik gestart bij Océ Technologies waar ik als Production Engineer aan de slag ben gegaan binnen een productie omgeving. Als Production Engineer ben ik verantwoordelijk geweest van het continu optimaliseren van een productielijn. Hierbij moet men denken aan yield optimalisatie, labour optimalisatie en (chemische) proces optimalisatie. Bij dat laatste heb ik mij kunnen verdiepen in de vacuüm opdamptechnieken.

Ik zie Blue Engineering als een bedrijf waar kennis binnen de chemie en natuurkunde kan worden geïntegreerd met mechanical en software engineering. Een unieke combinatie samen met de Blue gedachte die als rode draad door alle projecten zit. Iets wat daarop aansluit is de Blue Approach. Een manier om bedrijven in kaart te brengen op basis van duurzaamheid. Hiermee kan duurzaamheid gemeten worden en is het mogelijk om te optimaliseren zodat het economische en duurzame aspect een win-win situatie oplevert. Een, naar mijn mening, mooie gedachte in het huidige wereldklimaat.

Het huidige project binnen het Natural Science domein is bij ASML. Hierin trekken we samen op om op elementair niveau problemen op te lossen.

Projecten