Sjors Teeuwen

Over Sjors

Tijdens mijn studie luchtvaart- & ruimtevaarttechniek aan de TU Delft heb ik mij speciaal verdiept in de interactie tussen een luchtstroom en een constructie. Hiervoor heb ik een kleine vliegtuigvleugel gesimuleerd, gebouwd en getest in een windtunnel om zo een link te leggen tussen de theorie en de praktijk bij het vervormen van de vleugel.

Na mijn studie ben ik bij Vostermans Ventilation gaan werken, waar ik mij heb toegelegd op de optimalisatie van het aerodynamisch/mechanisch deel van de ventilator. Hiervoor heb ik aan testopstellingen gewerkt, maar ook een model gemaakt waarmee de optimale ventilator geconfigureerd kan worden.

Wat me persoonlijk bezig houdt is hoe we als maatschappij met onze producten omgaan. Graag zou ik zelf werken aan een wereld waarin we als mensen samen proberen het elkaar zo makkelijk mogelijk te maken. Producten die repareerbaar zijn of bijvoorbeeld worden gemaakt om langer mee te gaan i.p.v. te worden ontworpen voor de vuilnisbelt.

Blue Engineering staat hier onder andere voor en daarom sta ik hier klaar om projecten met een duurzame(re) inslag aan te pakken.