Jeroen Rondeel

Over Jeroen

Ik heb vliegtuigbouwkunde gestudeerd in Haarlem en ben vervolgens begonnen bij Mifa als sales engineer. Daar hebben we applicaties ontwikkeld voor en met extrusies (aluminium). In de avonduren heb ik bedrijfskunde gestudeerd in Nijmegen en ben vervolgens naar Metaalgierij Gies in tegelen gegaan, waar ik verantwoordelijk was voor de complete logistiek en kwaliteit. Daarbuiten heb ik nog functies gehad bij H&ST en MGG en tot slot Wetering in Boxtel. Materiaalkunde en productontwikkeling is de rode draad in mijn 20 jaar werkervaring geweest. Nieuwe producten en nieuwe innovaties, dat vind ik gaaf! Dit heeft op 1 augustus 2014 geleid tot de geboorte van Blue Engineering en 20 dagen later van Blue Workx.

Op dit moment ben ik de salesman van Blue Engineering. Pulseform en FloraFluids zijn de eerste twee projecten waar we op een efficiënte en vriendelijke manier (voor de natuur) werken aan goede producten. Ik ben constant opzoek naar start-ups, projecten en producten waarmee we de volgende stap kunnen maken.

We zijn voor onze klant Boomkwekerij Fleuren in staat geweest om met onze high tech kennis de groei van bomen in kaart te brengen. Dit was een verassend en concreet resultaat en een mooie cross-over tussen natuur en techniek.

Ik wil niet de cliché directeur uithangen maar als ik kijk naar hoe we gegroeid zijn als bedrijf ben ik ontzettend trots! Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste engineers die allemaal een passie hebben voor een betere wereld op basis van techniek. Passie...met passie gebeuren er dingen!

Projecten