Fabienne Verver

Over Fabienne

Na mijn HBO studie Human Resource Management ben ik gestart bij een klein, regionaal uitzendbureau Accres in mijn woonplaats Deurne. Daar heb ik gedurende 2 jaar met veel plezier gewerkt als Flexconsultant, en vooral veel geleerd over de flexibele arbeidsmarkt. Daarna besloot ik mijn carrière pad verder vorm te geven als Accountmanager bij Brunel in Eindhoven. Hier kreeg ik voornamelijk te maken met de detacherings wereld en werkte voor grote klanten binnen de High Tech branche. Na bijna 2jaar daar te hebben gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat ik het HR aspect miste, en heb ik de switch gemaakt naar Blue Engineering in mei van 2016.

Bij Blue Engineering ben ik werkzaam als HR Officer, en in deze rol ben ik verantwoordelijk voor het recruitment en retentie beleid binnen onze organisatie. Ik ben voornamelijk bezig met het recruiten van de meest talentvolle engineers in de omgeving Venlo / Eindhoven. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat onze huidige collega’s zichzelf blijven ontwikkelen, en probeer ik ze daar ook in te stimuleren. Ik hoop de komende maanden onze organisatie verder te kunnen laten groeien.

Het mooiste aan Blue Engineering vind ik de open cultuur. Iedereen wordt in zijn/haar waarden gelaten, en we geloven in elkaars kracht. Blue Engineering is een organisatie waar innovatieve ideeën tot daadwerkelijke (product) realisatie gebracht kunnen worden.

Blog