Esther Cazant

Over Esther

Ik heb visual art en design management aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht gestudeerd. Een studie die enerzijds creatief en anderzijds zakelijk is en gericht is op projectmanagement. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als marketingco√∂rdinator bij TEDxVenlo en community manager bij Apostle. Via Apostle ben ik met Blue Engineering in aanraking gekomen en heb toen de transitie gemaakt naar Bluehub, een strategisch marketing bureau & business developer waar ik als Brand en Eventmanager werk. Via Bluehub ben ik middels ons product 'marketing outsourcing' aan de slag voor Blue Engineering.

Bij Blue Engineering ondersteun ik in de gehele marketing. Van plan naar content tot het organiseren van evenementen. Samen met de engineers bekijk ik de lopende projecten, nieuwe mogelijke innovaties en relaties. Ik probeer alle gave dingen waar zij mee bezig zijn te delen met de wereld. Blue Engineering heeft een hele mooie doelstelling en missie voor zichzelf gesteld, een verhaal dat het verdient om verteld te worden! 

Het mooiste waar ik aan gewerkt heb is moeilijk te kiezen. Het evenement Innovate or Die van vorig jaar was ontzettend gaaf, ook de Blue Creation van begin dit jaar was een succes maar het meest trots ben ik toch wel op de ontwikkeling van deze website. Er is een grotere focus komen te liggen op de engineers als persoon en hun competenties en skills. Dat vind ik gaaf!

Blog