News/Blogs/Events

Alleen ga je snel, samen ga je verder

Blue Engineering voorziet een wereld waar negen miljard in 2050 mensen vreedzaam en gezond samenleven. Om onze missie, een leefbare wereld op basis van techniek, te kunnen verwezenlijken wilt Blue Engineering een netwerk aan koplopers met bedrijven, ondernemers en professionals creëren. Een netwerk van mensen in high tech, agro food en duurzaamheid die samen willen werken aan een beter leefbare wereld door steeds betere blauwe innovaties en technieken steeds sneller naar de markt te brengen.  Kennis is de basis voor innovatie. Blue Engineering gelooft in de kracht van variatie en biedt daarom kennis aan in vele vormen en uit verschillende branches. Van inspirerende workshops tot diepgaande opleidingen en sparren met collega’s. Hogescholen en universiteiten delen hun kennis, evenals partnerbedrijf Holland Innovative, expert op het gebied van projectmanagement en proces- en productontwikkeling. Al deze kennis ondersteunt onze medewerkers en opdrachtgevers, zodat we samen tot een praktisch engineeringresultaat kunnen komen.

Om deze reden investeert Blue Engineering in evenementen en bijeenkomsten om dit doel te verwezenlijken. Daarnaast schrijven onze engineers blogs en kennisrapportages om u op de hoogte te houden. Zien wij u bij ons volgende evenement? En wie weet kunnen we samen de volgende stap zetten.

Nieuwsbrief

30 dagen plastic-free

"Gisteren bezochten, een aantal collega’s en ik, de film ‘A Plastic Ocean’ in het Parktheater in Eindhoven. Het werd georganiseerd door ‘Searious Business’, een organisatie die met vele bedrijven samenwerkt om innovatieve...

Meer lezen

Blue Engineering is een mentor in het programma Smart Design to Market

Vaak ontbreken er één of enkele competenties in het ontwikkelproces of naar de markt brengen van innovaties, waardoor trajecten onnodig lang duren of uiteindelijk stoppen.

Meer lezen
Blue meets High Tech - Re-think, Re-use, Re-cycle

Blue meets High Tech - Re-think, Re-use, Re-cycle

maart 14 om 12:30
Om onze missie, een leefbare wereld op basis van techniek, te kunnen verwezenlijken bouwt Blue Engineering aan een netwerk van koplopers met... Meer lezen