News/Blogs/Events

Alleen ga je snel, samen ga je verder

Blue Engineering voorziet een wereld waar negen miljard in 2050 mensen vreedzaam en gezond samenleven. Om onze missie, een leefbare wereld op basis van techniek, te kunnen verwezenlijken wilt Blue Engineering een netwerk aan koplopers met bedrijven, ondernemers en professionals creëren. Een netwerk van mensen in high tech, agro food en duurzaamheid die samen willen werken aan een beter leefbare wereld door steeds betere blauwe innovaties en technieken steeds sneller naar de markt te brengen.  Kennis is de basis voor innovatie. Blue Engineering gelooft in de kracht van variatie en biedt daarom kennis aan in vele vormen en uit verschillende branches. Van inspirerende workshops tot diepgaande opleidingen en sparren met collega’s. Hogescholen en universiteiten delen hun kennis, evenals partnerbedrijf Holland Innovative, expert op het gebied van projectmanagement en proces- en productontwikkeling. Al deze kennis ondersteunt onze medewerkers en opdrachtgevers, zodat we samen tot een praktisch engineeringresultaat kunnen komen.

Om deze reden investeert Blue Engineering in evenementen en bijeenkomsten om dit doel te verwezenlijken. Daarnaast schrijven onze engineers blogs en kennisrapportages om u op de hoogte te houden. Zien wij u bij ons volgende evenement? En wie weet kunnen we samen de volgende stap zetten.

Nieuwsbrief

Kansen in de machinebouw met 3D printen

Het aandeel van 3D printen in machineonderdelen blijft relatief klein, waarom? Wij zien kansen voor de toepassing in machinebouw.

Meer lezen

Ga voor blauw

Ter ere van onze gloednieuwe cursus 'Design for sustainability - Vision, tools and materials', die binnenkort via het Hoger Technische Instituut is te volgen, featuren we vandaag in het toonaangevende magazine Mechatronica &...

Meer lezen
Masterclass: Design for Sustainability

Masterclass: Design for Sustainability

september 2 om 09:00
How to become a sustainable engineer? How to make a difference while sitting behind your desk and do more than just recycle your coffee cup? Learn... Meer lezen