News/Blogs/Events

Alleen ga je snel, samen ga je verder

Blue Engineering voorziet een wereld waar negen miljard in 2050 mensen vreedzaam en gezond samenleven. Om onze missie, een leefbare wereld op basis van techniek, te kunnen verwezenlijken wilt Blue Engineering een netwerk aan koplopers met bedrijven, ondernemers en professionals creëren. Een netwerk van mensen in high tech, agro food en duurzaamheid die samen willen werken aan een beter leefbare wereld door steeds betere blauwe innovaties en technieken steeds sneller naar de markt te brengen.  Kennis is de basis voor innovatie. Blue Engineering gelooft in de kracht van variatie en biedt daarom kennis aan in vele vormen en uit verschillende branches. Van inspirerende workshops tot diepgaande opleidingen en sparren met collega’s. Hogescholen en universiteiten delen hun kennis, evenals partnerbedrijf Holland Innovative, expert op het gebied van projectmanagement en proces- en productontwikkeling. Al deze kennis ondersteunt onze medewerkers en opdrachtgevers, zodat we samen tot een praktisch engineeringresultaat kunnen komen.

Om deze reden investeert Blue Engineering in evenementen en bijeenkomsten om dit doel te verwezenlijken. Daarnaast schrijven onze engineers blogs en kennisrapportages om u op de hoogte te houden. Zien wij u bij ons volgende evenement? En wie weet kunnen we samen de volgende stap zetten.

Nieuwsbrief

Bezoek Differ

DIFFER (Dutch Institute For Fundamental Energy Research) bestaat 60 jaar. Ter gelegenheid van dit evenement was er een symposium. De gastsprekers spraken over de twee hoofdonderwerpen van het instituut: kernfusie en solar...

Meer lezen

Blue Approach

Duurzaamheid, duurzame ontwikkeling, wat is dat nou? Wat kan ik eraan doen?

Bij Blue Engineering hebben we hierop een antwoord gevonden. Wij noemen het de Blue Approach.

Hierin geven we bedrijven inzicht in hun footprint en...

Meer lezen
Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.