Lancering eierraaprobot CollEGGtor

Lancering eierraaprobot CollEGGtor

Datum 12 oktober 2018
Tijd 13:00 t/m 17:30
Locatie Brightlands Campus Greenport Venlo
Villa Flora
Sint Jansweg 20 in Venlo
Website http://colleggtor-event.pagedemo.co/

Waar High Tech en Agro Food elkaar ontmoeten gebeuren mooie dingen. Op 12 oktober demonstreren wij graag ons prototype van deze eierrobot aan u en willen we met u het gesprek aan gaan over de volgende stap!

Lancering eierraaprobot CollEGGtor

Hightech, Robotisering, Big Data en Artificial Intelligence (AI)  gaan ook de toekomst van de Agrofood sector veranderen.  Technologie helpt bij het verlichten van arbeid en kan productieprocessen sturen middels het verwerken en analyseren van grootte hoeveelheden data. Dit biedt nieuwe kansen voor u als ondernemer.

De sprekers tijdens deze middag zullen u, elk op hun eigen gebied, informeren over de huidige stand der techniek  en proberen een beeld van de nabije toekomst te schetsen. Voor het volledige programma verwijzen we u naar de uitnodiging of de website.

Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de “CollEGGtor”, het broertje van de in 2016 gepresenteerde “Poultrybot”.  De “CollEGGtor” gaat de pluimveehouder helpen bij het verzamelen van grondeieren en een eerste testversie zal op deze middag gedemonstreerd worden. 

De samenwerkende bedrijven die dit event organiseren, ondersteund door een aantal pluimveehouders, zullen de komende tijd  gezamenlijk de “CollEGGtor” verder doorontwikkelen tot een praktijkrijp prototype.