Collega aan het woord

Openstaan voor verandering, loslaten van bestaande paradigma's.

Fijn dat onze aarde zo veerkrachtig is en opnieuw opbloeit. Fijn dat het aantal files al jaren niet meer zo laag was. We consumeren minder, produceren aanzienlijk minder en stoten daarom minder broeikasgassen uit. Alle maatregelen rond corona maken dat het vooral een tijd is van constante verandering. Spiritualisme naast materialisme. Je mag concluderen dat het corona virus meer impact maakt dan alle goeroes, visionairs of wereldverbeteraars samen.

Allemaal waar! Maar hoe verder als de pandemie weer onder controle is? Terug naar ‘business as usual’?
Bij Blue-engineering denken we hier serieus over na. Wij zien de veranderingen, wij zien de kansen, wij voelen de wens voor duurzaamheid.
Als kleine bijdrage aan een betere wereld kan Blue-engineering techniek inzetten met duurzame initiatieven. Minder afval door circulair ontwerpen, milieubelasting meetbaar maken, bijdragen aan toekomstige energie vraagstukken. Dat is wat wij kunnen. 
Een druppel weliswaar, maar wel onze oprechte passie en missie.
Wij gaan het anders doen!

Openstaan voor verandering, loslaten van bestaande paradigma's. We staan voor grote uitdagingen, onze planeet kraakt als gevolg van ons handelen. Maar er is meer nodig. Samenwerken! Over grenzen kijken! Gelijkheid! Weg met hebzucht! 
Maar wat leert mij dat als mens? Het leert mij wat echt belangrijk is. Wat mij als business developer bij Blue-engineering enthousiast maakt is 'verbinden'. Mensen verbinden en samen een duurzaam product, proces, dienst of oplossing realiseren.
Ik hoop dit de komende jaren, samen met mijn collega's, nog veel te mogen doen. 

Heb jij een uitdaging voor ons of behoefte om te sparren over jouw duurzame uitdaging?
Wij denken supergraag met je mee.
 

About the author

Bij alles wat ik doe is er passie voor creativiteit en verantwoord ondernemerschap. Dat klinkt hoogdravend, maar voor mij vanzelfsprekend en gegroeid naarmate ik ouder werd. Na mijn opleiding Wtb ben ik gestart bij een regionale machinefabriek als...

More about the author